24 de des. 2010

Entreno 13km per Sant Climent i Sant Ramón

El dia s'ha aixecat magnífic. A les 9.30 sortia de casa sense tenir massa definida una ruta concreta. Volia provar 10-15 kilòmetres després de pràcticament un mes i mig parat a causa de la lesió al tormell esquerre a la Marxa del Garraf. 


Aquestes son algunes de les imatges de la Marxa que vàrem fer el passat 7 de novembre. Des d'aleshores, visita al traumatòleg i proves programades al febrer.

Mentrestant, avui he començat la ruta direcció el camp de futbol de casablanca, fins arribar a la zona de fàbriques. La carretera que va cap a les dependències de la policia, prop el camp d'atletisme, té un desviament a l'esquerra que s'enfila poc a poc per la part baixa de Sant Ramon. 


El camí és estret i voreja entre la falda de la muntanya i les afores de viladecans, fins arribar a la carretera de Viladecans a Sant Climent. 





Als quatre Km. de ruta, enllaço amb la carretera, que no deixaré fins passat el poble de Sant Climent. Després de les dues corves que inicien l'ascensió a l'estret de Roques, el camí tomba a l'esquerra per agafar una pista que ens porta a través dels cirerers. 

 Al kilòmetre 7, agafo una petita drecera que ens deixa a l'estret de roques, a peu de carretera asfaltada (entre Sant Boi i Sant Climent). 

En aquest punt comença la forta i empinada ascensió fins al cim de Sant Ramón. Seràn 700 metres amb un desnivell de fins el 26%. Impossible correr.




 Després d'una hora de ruta, arribem al cim de Sant Ramon. Des d'aquí ja tot es baixada, primer forta, després recuperant el camí inicial de tornada a casa.



En total, un entrenament de 1:40h., amb un total de 13,4 km. A 7,89km/h, que després del temps que feia que no sortia, no està malament!
Tot i així queda molta feina per fer. Les cames s'agarroten i els tormells avisen, encara que...
avui no m'han fet mal....

Serà el principi de la recuperació definitiva?...


BON NADAL A TOTHOM!




Aquestes son imatges de la ruta i el perfil:



Vista en 3D (clica la foto)



Vista de planta (clica la foto)







Perfil d'elevació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada